ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψαρεύουμε με μαλάγρα;

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψαρεύουμε με μαλάγρα;
Σε παλιότερο άρθρο είχαμε γράψει για τον τρόπο που φτιάχνουμε μια μαλάγρα. Η μαλάγρα γενικά γίνεται για να προσελκύσουμε τα ψάρια, και να επιστρέψουμε με μια πολύ καλή ψαριά. Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε γράψει ότι όταν ψαρεύουμε με μαλάγρα πρέπει στο τέλος του ψαρέματος να την μαζεύουμε και να μην την αφήνουμε στην θάλασσα, στο φινάλε εμείς θα ξανά ψαρέψουμε στο αγαπημένο σημείο μας από την ακτή ή οι επόμενες γενιές μετά από εμάς. Όπως για παράδειγμα το παιδί σας. Eίναι καλό να προσέχουμε για να έχουμε. Ωστόσο εκτός από αυτά που είχαμε γράψει υπάρχει ένα μυστικό με τι ψάρεμα της μαλάγρας που είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούν οι ψαράδες όταν χρησιμοποιούν μαλάγρα για ψάρεμα.
ΥΛΙΚΑ
Σακούλα χάρτινη
Μαχαιράκι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Όταν ψαρεύουμε με μαλάγρα αυτό που πρέπει να προσέξει κάθε ψαράς είναι ότι εάν πιάσει ψάρια με μαλάγρα πρέπει άμεσα να καθαρίσει τα ψάρια επι τόπου γιατί εάν τα αφήσει και τα καθαρίσει στο σπίτι του τα ψάρια θα βρωμάνε λόγω της μαλάγρας. Ειδικά εάν η μαλάγρα είναι πολύ ισχυρή. Είναι ένα μικρό μυστικό που πρέπει να ακολουθούν οι ψαράδες, όταν ψαρεύουν με μαλάγρα. Μην αφήσετε τα ψάρια ακαθάριστα πρέπει άμεσα να τα καθαρίσετε και όχι να τα καθαρίσετε μετά από ώρες.
Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψαρεύουμε με μαλάγρα; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψαρεύουμε με μαλάγρα; Reviewed by TipsNow on Μαΐου 08, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.