ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Μοσχάρι με μανιτάρια, κόκκινη πιπεριά και κρέμα γάλακτος

Μοσχάρι με  μανιτάρια, κόκκινη πιπεριά  και κρέμα γάλακτος

Υπάρχουν πάρα πολλές συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε με μοσχάρι. Παρακάτω θα δείτε μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή που μπορεί άνετα να φτιάξει ο καθένας. Τα υλικά και η διαδικασία είναι αναλυτικά παρακάτω. 
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι 
Μια πιπεριά Φλωρίνης
1 κρεμμύδι μέτριο
4 σκελίδες σκόρδο 
5-6 κλωναράκια μαϊντανό.
1 κονσέρβα μανιτάρια 
250 γραμμάρια κρεμα γάλακτος
αλάτι 
πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας Ελληνικό ελαιόλαδο
1 ποτήρι του κρασιού λευκός οίνος
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Κόβουμε το μοσχάρι μας σε πολύ ψιλά φιλετακια - κομματάκια. Σε μια αντικολλητική κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τα κομμάτια του μοσχαριού ρίχνοντας αλάτι και πιπέρι. Παράλληλα σε ένα μουλτι ρίχνουμε το κρεμμύδι την πιπεριά τα κλωναράκια μαϊντανό και το σκόρδο και τα χτυπάμε για 1 λεπτό μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Στην συνέχεια μόλις φύγουν όλα τα ζουμιά του κρέατος ρίχνουμε το μείγμα μας και κατεβάζουμε την φωτιά ρίχνοντας μετά από 7-8 λεπτά μισό ποτήρι κρασί. Το αφήνουμε να σιγοβράζει. Μόλις πάρει μια βράση ρίχνουμε τα μανιτάρια μας και το υπόλοιπο κρασί. Το αφήνουμε πάλι να σιγοβράζει μέχρι να φύγει όλο το αλκοόλ, προς το τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος σιγά σιγά στην ίδια θερμοκρασία μέχρι να δέσει η σάλτα μας. Το φαγητό είναι έτοιμο μπορείτε να το συνοδέψετε με πατάτες τηγανητές ή με πέννες ή πιλάφι.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το μυστικό είναι να δέσει η σάλτσα στο τέλος δηλαδή όταν με την ξύλινη κουτάλα σας τραβήξετε την σάλτσα και επανέρχεται και καλύπτει πάλι το πάτο της κατσαρόλας σημαίνει ότι θέλει λίγα λεπτά μέχρι να δέσει. Όταν δείτε ότι δεν επανέρχεται τότε η σάλτσα είναι έτοιμη.
Μοσχάρι με μανιτάρια, κόκκινη πιπεριά και κρέμα γάλακτος Μοσχάρι με  μανιτάρια, κόκκινη πιπεριά  και κρέμα γάλακτος Reviewed by TipsNow on Μαΐου 29, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.