ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Απολαυστική σπιτική Γαριδοσαλάτα με Ουίσκι

Απολαυστική σπιτική Γαριδοσαλάτα με Ουίσκι

Ένας εύκολος και έξυπνος τρόπος να φτιάξουμε μια απολαυστική γαριδοσαλάτα με ουίσκι και να καταπλήξετε την οικογένεια σας ή την παρέα σας σε ένα επίσημο  ή ρομαντικό δείπνο.Παρακάτω θα διαβάσετε αναλυτικά τον τρόπο παρασκευής καθώς και τα υλικά που θα χρειαστείτε για την εκτέλεση της συνταγής σας.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣ:
1 Κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2%
1 Κεσεδάκι μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας Κέτσαπ
1 κουταλιά της σούπας Ουίσκι
Αλάτι-Πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας Λάδι

ΥΛΙΚΑ:
1/2 κιλό γαρίδες κανονικές καθαρισμένες
2 βρασμένες πατάτες
1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ:
1 αγγουράκι κομμένο σε φέτες
1 αυγό βραστό (σφιχτό)
λίγες Γαρίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για την σως έτσι ώστε να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια σε ένα δεύτερο μεγάλο μπολ τοποθετούμε τις βρασμένες γαρίδες, (αφού τις έχουμε βράσει για 5 λεπτά και αφού τις έχουμε σουρώσει καλά).Ύστερα κόβουμε τις βρασμένες πατάτες σε κύβους και τις ρίχνουμε στο μεγάλο μπώλ μαζί με τον μαϊντανό και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ελαφρά και ρίχνουμε το μπώλ με την σως για να καλύψει όλη την επιφάνεια. Στο τέλος γαρνίρουμε την σαλάτα μας χρησιμοποιώντας το βραστό αυγό, λίγες από τις γαριδούλες που έχουμε φυλάξει στην άκρη για γαρνίρισμα καθώς και λίγο αγγουράκι κομμένο σε λεπτές φετούλες.
by
Helen


Απολαυστική σπιτική Γαριδοσαλάτα με Ουίσκι Απολαυστική σπιτική Γαριδοσαλάτα με Ουίσκι Reviewed by TipsNow on Μαΐου 13, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.