ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς το κινητό σας μπορεί να γίνει scanner για φωτοτυπίες σε 5 λεπτά

Πώς το κινητό σας μπορεί να γίνει scanner για φωτοτυπίες σε 5 λεπτά
Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να κάνετε το κινητό σας τηλέφωνο scanner για φωτοτυπίες. Το παρακάτω ισχύει για smart-phone κινητά με λειτουργικό σύστημα android. Με αυτό το πρόγραμμα απλά βγάζετε φωτογραφία το έγγραφο που θέλετε και στην συνέχεια αυτόματα το πρόγραμμα απομονώνει το έγγραφο από το φόντο και το μετατρέπει σε φωτοτυπία Α4 είτε ασπρόμαυρη είτε έγχρωμη. Μπορείτε ακόμα να ανεβάσετε μια απλή φωτογραφία που έχετε τραβήξει και στην συνέχεια να την μετατρέψετε σε έγγραφο. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο το πρόγραμμα αυτό.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Μπείτε στο play store και στην αναζήτηση γράψτε tiny scanner θα σας εμφανίσει το πρόγραμμα tiny scanner μπείτε μέσα και πατήστε εγκατάσταση. Αφού κάνετε εγκατάσταση η εφαρμογή είναι έτοιμη για χρήση. Ανοίξτε την εφαρμογή και στην συνέχεια στο κάτω μέρος θα δείτε ένα κουμπί το οποίο έχει σύμβολο μια κάμερα πατήστε και βγάλτε φωτογραφία πατώντας ξανά το ίδιο κουμπί που έχει σύμβολο την κάμερα και φωτογραφίστε το έγγραφο που θέλετε. Στην συνέχεια θα δείτε στο κάτω μέρος μια μπάρα στην μέση εκεί που λέει Α4 επιλέγετε τον τύπο φωτοτυπίας που θέλετε και στην συνέχεια πατάτε το κουμπί κάτω δεξιά. Στην συνέχεια σας εμφανίζει το έγγραφο σε μορφή φωτοτυπίας εκεί μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα. Πατήστε στην συνέχεια το κουμπί κάτω δεξιά γράψτε το όνομα του εγγράφου σας που είναι στο πάνω μέρος και πατήστε το κουμπί πάνω αριστερά για αποθήκευση εγγράφου. Το έγγραφο είναι έτοιμο σε μορφή φωτοτυπίας. 
Πώς το κινητό σας μπορεί να γίνει scanner για φωτοτυπίες σε 5 λεπτά Πώς το κινητό σας μπορεί να γίνει scanner για φωτοτυπίες σε 5 λεπτά Reviewed by TipsNow on Απριλίου 19, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.