ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε την μυρωδιά των χρωμάτων κατά το βάψιμο;

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε την μυρωδιά των χρωμάτων κατά το βάψιμο;
Υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι να αποφύγετε τις μυρωδιές των χρωμάτων όταν βάφουμε τους τοίχους μας. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε καθώς και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε έτσι ώστε να μην μυρίζει μπογιά το σπίτι.
ΥΛΙΚΑ
Βανίλια σε σκόνη
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ρίχνουμε μέσα στο δοχείο με το χρώμα μια κουταλιά του γλυκού βανίλιας και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές το χρώμα μας. Στην συνέχεια χρησιμοποιούμε κανονικά την μπογιά για να βάψουμε.  Η αναλογία είναι σε 10 κιλά χρώμα ένα κουταλάκι του γλυκού βανίλια. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε μια προστασία κατά των έντονων και δυσάρεστων μυρωδιών των χημικών χρωμάτων που χρησιμοποιούμε  χωρίς να επηρεάζουμε το ίδιο το χρώμα ή την διαδικασία του βαψίματος. Όταν στεγνώσει το χρώμα στους τοίχους δεν θα έχει αυτή την δυσάρεστη μυρωδιά του χρώματος, αλλά ο χώρος θα μυρίζει βανίλια για αρκετό διάστημα.
Πώς μπορούμε να αποφύγουμε την μυρωδιά των χρωμάτων κατά το βάψιμο; Πώς μπορούμε να αποφύγουμε την μυρωδιά των χρωμάτων κατά το βάψιμο; Reviewed by TipsNow on Δεκεμβρίου 10, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.