ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

2+1 tips για τα κατεψυγμένα τρόφιμα μας

3+1 tips για τα κατεψυγμένα τρόφιμα μας
Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά μερικά εύκολα και γρήγορα tips που θα μας κάνουν την καθημερινότητα λίγο πιο εύκολη. 

Tip 1

Υπάρχει ένας γενικός κανόνας για τα κατεψυγμένα τρόφιμα του σπιτιού μας. Όταν βγάλουμε κάποια τρόφιμα από την κατάψυξη και αποψυχθούν ΔΕΝ τα ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για κατανάλωση.

Tip 2

Κατά την τοποθέτηση στο ψυγείο των τροφίμων τα βάζουμε με σειρά όσο μπορούμε για να έχουμε μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Σε περίπτωση που δεν έχουμε πολλά τρόφιμα στην κατάψυξη, τοποθετούμε αρκετά πλαστικά μπουκάλια με νερό, έτσι ώστε να εξοικονομούμε ενέργεια και να μην χρειάζεται κάθε φορά που ανοίγουμε την κατάψυξη να λειτουργεί για να φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία που έχουμε επιλέξει σύμφωνα με τον θερμοστάτη.

Tip 3

Κατά την αποθήκευση των τροφίμων στην κατάψυξη μας, σημειώνουμε με μια ταμπέλα ή με αυτοκόλλητο ή ένα απλό χαρτάκι και γράφουμε επάνω την ημερομηνία αποθήκευσης και το είδος του κάθε προϊόντος. Έτσι ώστε να μπορούμε εύκολα να βρούμε αυτό που θέλουμε να καταναλώσουμε. Ακόμη με αυτό τον τρόπο δεν αφήνουμε για πολύ ώρα την κατάψυξη ανοιχτή ψάχνοντας πεντάλεπτα ολόκληρα για τα τρόφιμα που χρειαζόμαστε. Όπως είπαμε και παραπάνω καλό είναι να γράφουμε και την ημερομηνία αποθήκευσης και της λήξης. Έτσι ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε το χρόνο που έχουμε για να καταναλώσουμε το προϊόν.

2+1 tips για τα κατεψυγμένα τρόφιμα μας 2+1 tips για τα κατεψυγμένα τρόφιμα μας Reviewed by TipsNow on Νοεμβρίου 26, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.