ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

2 tips για τα χόρτα και τα αρωματικά βότανα

1.Τρόπος για να να καθαρίζεται τα χόρτα σας πολύ εύκολα χωρίς κούραση

Πολλές φορές όταν καθαρίζουμε τα χόρτα στην κουζίνα ο πάγκος της κουζίνας γίνεται χάλια από το χώμα. Πολλοί χρησιμοποιούν βρεγμένα πανιά για να καθαρίσουν την κουζίνα αλλά γίνεται χειρότερα. Άλλοι καθαρίζουν τα χόρτα μέσα σε σακούλα αλλά και πάλι ο πάγκος της κουζίνας μπορεί και να γεμίσει. Υπάρχει ένας πολύ καλός εύκολος και γρήγορος τρόπος για να μην κουράζεστε κατά το καθάρισμα των χόρτων. Παρακάτω θα δείτε την διαδικασία.
ΥΛΙΚΑ
Φύλλα απο εφημερίδες 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΆ 
Καθαρίζουμε τα χόρτα επάνω στην εφημερίδα και στην συνέχεια καθαρίζουμε τα χόρτα με άφθονο νερό κλπ. Με αυτό τον τρόπο ο πάγκος της κουζίνας μας θα χρειάζεται ελάχιστο χρόνο για το καθάρισμα του, μετά από το καθάρισμα των χόρτων.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το ίδιο τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και για διάφορα άλλα όπως είναι τα ψάρια κτλ.

2.Εύκολος τρόπος για να κόβεται τα αρωματικά βότανα 


Πολλές φορές για να κόψουμε τα αρωματικά βότανα  χρησιμοποιούμε κάθε είδους μαχαίρι για να ψιλοκόβουμε μαϊντανό, άνηθο, βασιλικό και ότι άλλο αρωματικό βότανο χρειαζόμαστε για το μαγείρεμα, ωστόσο αυτό είναι πολύ χρονοβόρο και δεν έχουμε όλοι τις ικανότητες ενός Chef να κόβουμε ταχύτατα με το μαχαίρι στο ξύλινο πάγκο. Υπάρχει λοιπόν ένας πολύ εύκολος τρόπος να κόβετε τα βότανα χωρίς κάθε φορά να ανησυχείτε μην κοπείτε. 
ΥΛΙΚΑ
Ψαλίδι κουζίνας
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αντί λοιπόν να παιδεύεστε με το μαχαίρι χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι που θα το έχετε αποκλειστικά για τα αρωματικά βότανα και τα λαχανικά σας. Θα δείτε ότι με αυτό τον τρόπο θα κάνετε λιγότερο χρόνο σε σχέση με ένα απλό μαχαίρι.

2 tips για τα χόρτα και τα αρωματικά βότανα 2 tips για τα χόρτα και τα αρωματικά βότανα Reviewed by TipsNow on Οκτωβρίου 02, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.