ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

2+1 tips για το ψωμί που περίσσεψε

Πολλές φορές στα νοικοκυριά περισσεύει ψωμί, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές; λύσεις για να χρησιμοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε. Παρακάτω θα δείτε τρεις τρόπους για να το μπαγιάτικο ψωμί.

Κρουτόν από μπαγιάτικο ψωμίΚρουτόν από μπαγιάτικο ψωμί

ΥΛΙΚΑ
ψωμί
λαδόκολλα
ταψάκι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Κόβουμε το ψωμί που περίσσεψε σε λεπτές φέτες και στις συνέχεια σε μικρούς κύβους, Τοποθετούμε την λαδόκολλα μέσα στο ταψάκι μας και απλώνουμε μέσα τους κύβους ψωμιού, βάζουμε το ταψάκι στον φούρνο στους 200 βαθμούς, ανακατεύουμε ελαφριά τους κύβους κατά το ψήσιμο, μόλις οι κύβοι του ψωμιού έχουν ένα ελαφρύ καφέ χρώμα είναι έτοιμα. Στην συνέχεια τα βγάζουμε από το φούρνο τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα αποθηκεύουμε σε ένα γυάλινο βάζο για να τα χρησιμοποιήσουμε στην σαλάτα μας, Μπορείτε να τρίψετε και λίγο σκόρδο κατά το ψήσιμο δίνει μια έντονη γεύση στα κρουτόν σας.

Μπαγιάτικο ψωμί για τα μπιφτέκια, κεφτές, σκορδαλιά,ταραμοσαλάταΜπαγιάτικο ψωμί για τα μπιφτέκια, κεφτές, σκορδαλιά,ταραμοσαλάτα

ΥΛΙΚΑ
Ψωμί 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Κόβουμε το ψωμί σε φέτες και το τοποθετούμε στην κατάψυξη μέσα σε μια σακούλα ή σε ένα τάπερ για να το χρησιμοποιήσουμε για τους κεφτέδες, τα μπιφτέκια, την σκορδαλιά ή την ταραμοσαλάτα.

Τριμμένη φρυγανιά από μπαγιάτικο ψωμίΤριμμένη φρυγανιά από μπαγιάτικο ψωμί

ΥΛΙΚΑ
ψωμί
λαδόκολλα
ταψάκι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Κόβουμε το ψωμί μας σε λεπτές φέτες. Τοποθετούμε μέσα στο ταψί μας την λαδόκολλα και βάζουμε  τις φέτες ψωμί μέσα. Τοποθετούμε το ταψάκι με το ψωμί στον φούρνο στους 200 βαθμούς, ανα τακτικά διαστήματα γυρίζουμε τις φέτες του ψωμιού για να ροδίσει το ψωμί μόλις το ψωμί έχει ένα ελαφρύ καφέ χρώμα είναι έτοιμο. Βγάζουμε το ψωμί και το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Στην συνέχεια βάζουμε σε ένα multi τις φέτες ψωμιού και τις κάνουμε τρίμμα. Η φρυγανιά είναι έτοιμη Τοποθετούμε σε ένα αποστειρωμένο βάζο για την επόμενη χρήση.
2+1 tips για το ψωμί που περίσσεψε 2+1 tips για το ψωμί που περίσσεψε Reviewed by TipsNow on Αυγούστου 03, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.