ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Ένα εργαλείο για την οργάνωση των καρτελών του browser

Ένα εργαλείο για την οργάνωση των καρτελών του browser
Παρακάτω θα δείτε ένα πολύ καλό εργαλείο που θα σας λύσει τα χέρια όταν έχετε ανοιχτές πολλές καρτέλες στον broswer σας. Με το εργαλείο αυτό μπορείτε πατώντας το να κλείσετε όλες τις καρτέλες και αυτόματα η εφαρμογή δημιουργεί μια λίστα η όποια έχει οργανώσει όλες τις καρτέλες σε μια λίστα με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ανοίξετε και να συνεχίσετε την δουλεία στον υπολογιστή σας χωρίς να έχετε κλείσει πραγματικά τις καρτέλες. Δεν παίρνει πολλούς πόρους σε σχέση με τις ανοιχτές καρτέλες εάν δεν το χρησιμοποιούσατε. Είναι ένα εργαλείο για εκείνους που στην δουλεία τους ανοίγουν πολλές καρτέλες. Ιδανικό εργαλείο για φοιτητές που ψάχνουν σελίδες για εργασίες και ανοίγουν πολλές καρτέλες σε ένα  browser. Παρακάτω θα δείτε την διαδικασία για την εφαρμογή αυτή. Για να λειτουργήσει θα πρέπει να μπαίνετε με Chrome browser.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ
Μπείτε στον επόμενο σύνδεσμο και πληκτρολογήστε στην αναζήτηση  της σελίδας (Crome web store ) το όνομα την εφαρμογής One tab.
Ένα εργαλείο για την οργάνωση των καρτελών του browser
Αφού κατεβάσετε και κάνετε επανεκκίνηση τον broswer σας. θα εμφανιστεί επάνω δεξιά στο Broswer σας ένα μπλε εικονίδιο όπως βλέπετε και στην παρακάτω εικόνα.
Ένα εργαλείο για την οργάνωση των καρτελών του browser
Εάν πατήσετε επάνω και έχετε είδη ανοιχτές καρτέλες στον broswer σας θα δείτε αυτόματα να κλείνουν όλες και να σχηματίζετε μια λίστα αυτών. 


Ένα εργαλείο για την οργάνωση των καρτελών του browser Ένα εργαλείο για την οργάνωση των καρτελών του browser Reviewed by TipsNow on Αυγούστου 30, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.