ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Tip για να ανοίγουν πιο εύκολα τα παλιά ξύλινα συρτάρια

Tip για να ανοίγουν πιο εύκολα τα παλιά ξύλινα συρτάρια
Πολλά σπίτια έχουν παλιά έπιπλα με ξύλινα συρτάρια χωρίς να έχουν οδηγούς συρταριών νέας τεχνολογίας. Τα συρτάρια αυτά μετά την πάροδο του χρόνου ανοίγουν πολύ πιο δύσκολα από ότι αυτά με τους οδηγούς συρταριών. Τέτοιου είδους συρτάρια συναντάμε συνήθως σε παλιές κουζίνες παλιές ντουλάπες, έπιπλά σαλονιού κλπ. Σε περίπτωση που θέλετε να βάλετε οδηγούς συρταριών στα συρτάρια σας μπείτε εδώ. Ωστόσο υπάρχει και ένας πολύ εύκολος και γρήγορος  τρόπος  ώστε να κάνετε τα συρτάρια σας να ανοίγουν χωρίς κόπο. Παρακάτω θα δείτε τα υλικά που χρειάζονται και την διαδικασία:
ΥΛΙΚΑ
Γυαλόχαρτο
Στεγνό πράσινο σαπούνι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πρώτα βγάζουμε το συρτάρι μας από την θέση του στα σημεία τριβής του συρταριού, στα συρόμενα μέρη δηλαδή τρίβουμε λίγο με το γυαλόχαρτο τα μέρη κυρίως που δεν είναι πολύ λεία στην συνέχεια τρίβουμε στεγνό πράσινο σαπούνι στα συρόμενα μέρη καθώς και στα πλαϊνά μέρη του συρταριού. Το ίδιο κάνουμε και στο εσωτερικού του επίπλου ή της κουζίνας που είναι το συρτάρι μας στα συρόμενα μέρη. Στην συνέχεια ανοιγοκλείνουμε λίγο το συρτάρι. Εάν πάλι υπάρχει δυσκολία στο άνοιγμα του συρταριού επαναλάβετε την διαδικασία και τρίψτε αρκετά το στεγνό πράσινο σαπούνι στα συρόμενα μέρη.
Tip για να ανοίγουν πιο εύκολα τα παλιά ξύλινα συρτάρια Tip για να ανοίγουν πιο εύκολα τα παλιά ξύλινα συρτάρια Reviewed by TipsNow on Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

1 σχόλιο:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.