ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς αφαιρούμε τους λεκέδες από άλατα σε ποτήρια ή κανάτες νερού

Πώς αφαιρούμε τους λεκέδες από άλατα σε ποτήρια ή κανάτες νερού
Πολλές φορές τα ποτήρια μας ή οι κανάτες νερού που χρησιμοποιούμε καθημερινά εμφανίζουν άλατα. Αυτό σημαίνει ότι το νερό έχει αυξημένη σκληρότητα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αφαιρέσετε τα άλατα από τα γυαλικά σας, όπως τις κανάτες τα ποτήρια σας κλπ. Ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αφαιρέσετε τα λευκά στίγματα αλάτων από τα γυαλικά σας είδη είναι ο παρακάτω. 
ΥΛΙΚΑ
Ζεστό νερό
Ξύδι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τοποθετούμε ζεστό νερό στο γυαλικά είδη που έχουν υπολείμματα από αλάτι το αφήνουμε για 15 λεπτά και στην συνέχεια πλένουμε κανονικά τα γυαλικά μας είδη. Τέλος καθαρίζουμε τα γυαλικά μας είδη με στεγνό πανί.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σε περίπτωση που βλέπετε συχνά στα γυαλικά σας είδη ή στην καφετιέρα σας ή στον βραστήρα σας συνεχώς άλατα ενώ τα καθαρίζετε τακτικά, σημαίνει ότι η σκληρότητα του νερού στην περιοχή σας είναι πολύ υψηλή. Υπάρχει ένας πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτό το φαινόμενο από την πηγή του. Μπορείτε να προμηθευτείτε ένα αποσκληρυντή νερού (υπάρχουν πολλές εταιρείες που μπορείτε να ρωτήσετε για αυτό) και με αυτό τον τρόπο προστατεύετε όχι μόνο τα γυαλικά σας από την εμφάνιση αλάτων, αλλά και τις σωληνώσεις του σπιτιού σας και πολλές ηλεκτρικές συσκευές όπως το πλυντήριο πιάτων, το πλυντήριο ρούχων, το θερμοσίφωνά σας, καφετιέρες, βραστήρες, ακόμα και όταν κάνετε μπάνιο θα υπάρχει αλλαγή. Μην ξεχνάτε ότι σε περιοχές με αυξημένη σκληρότητα νερού το κάθε απορρυπαντικό δεν έχει 100% αποτέλεσμα. Για αυτό και συνήθως σε περιοχές σαν και αυτές θα δείτε ότι το ίδιο σαμπουάν για παράδειγμα για τα μαλλιά κάνει λιγότερο αφρό σε σχέση με άλλες περιοχές που έχει μικρότερη σκληρότητα νερού.
Πώς αφαιρούμε τους λεκέδες από άλατα σε ποτήρια ή κανάτες νερού Πώς αφαιρούμε τους λεκέδες από άλατα σε ποτήρια ή κανάτες νερού Reviewed by TipsNow on Μαρτίου 05, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.