ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Γρήγορες συντομεύσεις πληκτρολογίου

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ ΠΛΗΚΤΟΛΟΓΙΟΥ
Έχετε πότε προσπαθήσει να γράψετε το σύμβολο του Ευρώ (€) σε κάποιο έγγραφο και αποτύχατε; Να ένας εναλλακτικός τρόπος για να μην παιδεύεστε!
Κάθε σύμβολο έχει μια μοναδική συντόμευση που μπορεί να εμφανιστεί πληκτρολογώντας ένα συνδυασμό αριθμών και ταυτόχρονα πατώντας το αριστερό πλήκτρο Alt.
Ακολουθεί ένας πίνακας με διάφορα σύμβολα (χωρίς φυσικά να συμπεριλαμβάνονται όλα!)
ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ ΠΛΗΚΤΟΛΟΓΙΟΥ
Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε όλα τα σύμβολα που υπάρχουν ακολουθώντας την εξής διαδρομή στον υπολογιστή μας:
Programs » Accessories » System Tools » Character Map
Όπου θα ανοίξει ένα παράθυρο με όλα τα σύμβολα-χαρακτήρες και από εκεί μπορούμε να αντιγράψουμε όποιο επιθυμούμε και να το επικολλήσουμε στο έγγραφό μας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συντομεύσεις λειτουργούν χρησιμοποιώντας τους αριθμούς που βρίσκονται ΔΕΞΙΑ στο πληκτρολόγιό μας και όχι σε αυτούς που βρίσκονται από πάνω. Σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε Laptop που δεν έχει ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο, συνήθως πρέπει να πατήσουμε και το ειδικό πλήκτρο “Fn” μαζί με το “Alt” και τον συνδυασμό αριθμών.
Το σύμβολο του Ευρώ (€) φυσικά εμφανίζεται πιο εύκολα πατώντας το ΔΕΞΙ πλήκτρο Alt (Μπορεί να εμφανίζεται στο πληκτρολόγιό μας ως "Alt Gr") και ταυτόχρονα το πλήκτρο "Ε".
Γρήγορες συντομεύσεις πληκτρολογίου Γρήγορες συντομεύσεις  πληκτρολογίου Reviewed by TipsNow on Ιανουαρίου 09, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.