ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Δείτε πώς ξεχωρίζουμε το ποιοτικό λάδι μηχανής με μια απλή και γρήγορη δοκιμή

Δείτε πώς ξεχωρίζουμε το ποιοτικό λάδι μηχανής με μια απλή και γρήγορη δοκιμή
Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να καταλάβει κάποιος εάν το λάδι μηχανής που έβαλε στο αυτοκίνητο του ή στην μοτοσικλέτα του είναι ποιοτικό ή όχι. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί επίσης κάποιος πολύ άνετα να καταλάβει εάν το λάδι μηχανής του θέλει αλλαγή. Πολλοί πιστεύουν ότι μέσω του χρώματος μπορούν να καταλάβουν εάν το λάδι μηχανής θέλει αλλαγή ή όχι. Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι εάν βάλουν ένα καινούργιο λάδι μηχανής λόγω του χρώματος του που είναι διαυγές ότι είναι και ποιοτικό. Και στις δυο περιπτώσεις εάν κάποιος χρησιμοποιήσει αυτή την παράμετρο μόνο τότε θα έχει μεγάλο σφάλμα στην μέτρησή του γιατί δεν θα έχει αναλύσει αρκετές παραμέτρους. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος είναι πολύ απλή και γρήγορη. 

ΥΛΙΚΑ

Γάντια μιας χρήσεως
χαρτομάντιλο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Φορέστε τα γάντια μιας χρήσεως. Τοποθετήστε το αυτοκίνητο σας σε δρόμο επίπεδο στην συνέχεια βγάλτε το δείκτη λαδιού της μηχανής και σκουπίστε το με ένα χαρτομάντιλο τοποθετήστε και πάλι τον δείκτη λαδιού στην θέση του και στην συνέχεια βγάλτε πάλι το δείκτη λαδιού. Έτσι πρώτα από ελέγχουμε το επίπεδο του λαδιού της μηχανής. Στην συνέχεια βάλτε λίγο λάδι μηχανής μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη του χεριού σας και κάντε μια κυκλική κίνηση μεταξύ των δαχτύλων του χεριού σας σαν να είχατε μια χάντρα ανάμεσα τους. Εκεί είναι το κρίσιμο σημείο για να καταλάβετε εάν το λάδι είναι ποιοτικό ή όχι. Εάν το λάδι συμπεριφέρεται ως κολλώδες υλικό και είναι παχύρρευστο, και όταν απομακρύνετε τα δάχτυλα σας λίγο η συμπεριφορά του λαδιού είναι (σαν μια τσίχλα που την τεντώνουμε) τότε το λάδι είναι ποιοτικό και δεν θέλει αλλαγή ακόμα. Εάν το λάδι συμπεριφέρεται ως νερό τότε το λάδι που σας έβαλαν στην μηχανή δεν είναι ποιοτικό ή θέλει αλλαγή.











Δείτε πώς ξεχωρίζουμε το ποιοτικό λάδι μηχανής με μια απλή και γρήγορη δοκιμή Δείτε πώς ξεχωρίζουμε το ποιοτικό λάδι μηχανής με μια απλή και γρήγορη δοκιμή Reviewed by TipsNow on Αυγούστου 22, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.