ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Επαναχρησιμοποιήστε με στυλ τα παλιά πλακάκια

Επαναχρησιμοποιήστε με στυλ παλιά πλακάκια
Σε περίπτωση που έχετε παλιά πλακάκια σε διάφορα χρώματα στην αποθήκη σας ή διάφορα κομμάτια από σπασμένα πλακάκια μπορείτε να δημιουργήσετε απίστευτα διακοσμητικά για τον τοίχο σας. Μπορείτε να βάλετε την φαντασία σας και να φτιάξετε υπέροχα διακοσμητικά συνδυάζοντας τα χρώματα που έχετε. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:
ΥΛΙΚΑ
Γάντια εργασίας
Προστατευτικά γυαλιά 
Σφυράκι
Κόφτης για πλακάκια
Πένσα (κόφτης)
Κόλλα για πλακάκια
Κομμάτια πλακάκια σε διάφορα χρώματα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ξεκινώντας  φτιάξτε  σε ένα χαρτί το προσχέδιο που θέλετε να φτιάξετε με τα κομμάτια από πλακάκια που έχετε. Στην συνέχεια φορέστε τα προστατευτικά γυαλιά σας και τα γάντια εργασίας και με το κοφτάκι αρχίστε να κόβετε πολύ προσεκτικά τα κομμάτια από πλακάκι σε διάφορα σχήματα σύμφωνα με το προσχέδιο που έχετε κάνει πριν στην συνέχεια αφού έχετε ετοιμάσει όλα τα κομμάτια της εικόνας. Αρχίστε να κολλάτε προσεκτικά τα κομμάτια με την κόλλα πλακιδίων στον τοίχο σας.  Το διακοσμητικό σας είναι έτοιμο. Είναι ένα πολύ ωραίο διακοσμητικό για μάντρες κήπων εισο΄δους κλπ.
Επαναχρησιμοποιήστε με στυλ τα παλιά πλακάκια Επαναχρησιμοποιήστε με στυλ τα παλιά πλακάκια Reviewed by TipsNow on Μαΐου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.