ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

5 Τρόποι να πεις Χρόνια πολλά στην μαμά σου

5 Τρόποι να πεις Χρόνια πολλά στην μαμά σου
Η γιορτή της Μητέρας έφτασε και τα δώρα που θα μπορούσαμε να κάνουμε δεν είναι απαραίτητα υλικά..
     1) Ταξίδι στο παρελθόν
Ξεφύλλισε τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες και κάνε ένα κολάζ με τις πιο σημαντικές σας στιγμές. Είναι μια ευκαιρία να θυμηθείς, ν’ αναπολήσεις και ίσως να συγκινηθείς λιγάκι. Όσο περνάνε τα χρόνια, αυτές οι φωτογραφίες έχουν όλο και μεγαλύτερη αξία και η χαρά που θα της δώσεις είναι τεράστια.
2) Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται 
Δεν έχει σημασία εάν μένετε μαζί ή όχι. Καλημέρισε την κι ευχήσου της χρόνια πολλά μ’ ένα πρωινό φτιαγμένο από τα χεράκια σου! Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη και μια καλή ευκαιρία να πιείτε το πρωινό καφεδάκι σας παρέα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που το κάνατε αυτό;
3) Ένα λουλούδι αν θέλεις στείλε μου
Άνοιξη έξω οπότε κατέβα στον κήπο σου, διάλεξε το πιο όμορφο τριαντάφυλλο και δώστης το. Θ’ αρχίσει τα «δεν χρειαζόταν» και «δεν ήταν ανάγκη» αλλά το χαμόγελό της, νομίζω, θα τα λέει όλα. Αν δεν έχεις κήπο, ζήτα ένα λουλούδι από τον κήπο κάποιου γείτονα. Μόλις μάθει ότι είναι για καλό σκοπό, δεν πιστεύω ν’ αρνηθεί!
4) Πάμε καμιά βόλτα;Πηγαίνετε μία βόλτα παρέα Τόσο απλά. Άφησε το αυτοκίνητο και απλά περπάτησε για λίγο μαζί της. Ρώτησε την πως πέρασε την μέρα της και πες της κι εσύ για την δική σου, όπως θα έκανες μ’ έναν φίλο σου.
5) Τα λόγια δεν είναι πάντα περιττά
Όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται, μία αγκαλιά, ένα ευχαριστώ κι ένα σ’αγαπώ είναι το καλύτερο και ακριβότερο δώρο που μπορείς να κάνεις σ’ αυτή την γυναίκα.

by Σοφία
5 Τρόποι να πεις Χρόνια πολλά στην μαμά σου 5 Τρόποι να πεις Χρόνια πολλά στην μαμά σου Reviewed by TipsNow on Μαΐου 10, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.