ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Οικολογικός τρόπος για φυσική γυαλάδα των φύλλων των λουλουδιών σας

Οικολογικός τρόπος για φυσική γυαλάδα των φύλλων των λουλουδιών σας
Υπάρχουν πολλά προϊόντα του εμπορίου που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Υπάρχει ωστόσο και ένας τρόπος για να φτιάξετε το δικό σας γυαλιστικό φύλλων για τα λουλούδια σας με απλά φυσικά και οικολογικά υλικά που έχετε στο σπίτι σας.  Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής:
ΥΛΙΚΑ
Σόδα
Νερό
Ελαιόλαδο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ένα δοχείο βάλτε ένα λίτρο νερό και στην συνέχεια 1/3  της κούπας μαγειρική σόδα και ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές. Στην συνέχεια προσθέστε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά. Το μείγμα είναι έτοιμο. Στην συνέχεια βάλτε το μείγμα σας μέσα σε ένα ψεκαστηράκι και ψεκάστε τα φύλλα του φυτού σας. Εάν τα φύλλα είναι πολύ λερωμένα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα πανάκι με το το ψεκασμό για να περάσετε την επιφάνεια των φύλλων. Το πανάκι πρέπει να είναι στεγνό μαλακό και καθαρό. 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Την μέθοδο αυτή μην την χρησιμοποιήσετε σε φυτά που είναι για κατανάλωσή καθώς και για φυτά τα οποία έχουν χνουδωτά φύλλα ή τραχεία επιφάνεια.  


Οικολογικός τρόπος για φυσική γυαλάδα των φύλλων των λουλουδιών σας Οικολογικός τρόπος για φυσική γυαλάδα των φύλλων των λουλουδιών σας Reviewed by TipsNow on Μαρτίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.