ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Tips για να ξεχωρίζετε και να διατηρείτε τα καρότα

Tips για να ξεχωρίζετε και να διατηρείτε  τα καρότα
Το καρότο είναι ένα από τα σημαντικά φυτά που χρησιμοποιούμε για την διατροφή μας. Είναι εξαιρετική τροφή  για τον οργανισμό μας γιατί είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α και βιταμίνες β1 και β2 καθώς και νιασίνη. Το καρότο μπορεί να καταναλωθεί ωμό είτε ωμό  σε σαλάτα συνοδεύοντας το λάχανο,  να γίνει τουρσί  ή μαγειρεμένο σε φαγητά όπως η φασολάδα ή τον αρακά. Για να διατηρήσετε τα καρότα φρέσκα κάντε το εξής:
ΥΛΙΚΑ
Χάρτινη σακούλα
χαρτί κουζίνας
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Με ένα μαχαιράκι κόψτε το κοτσάνι τους και αφήστε πάρα πού λίγο στην συνέχεια με ένα χαρτί κουζίνας σκουπίστε το καρότο και τοποθετήστε τα καρότα μέσα στο ψυγείο σε μια χάρτινη σακούλα για να μην μαλακώσουν πολύ γρήγορα και χαλάσουν. Μέσα στη σακούλα βάλτε λίγο απορροφητικό χαρτί και κλείστε την σακούλα με ένα λαστιχάκι. .Πάντα να τοποθετείτε τα καρότα στο ράφι του ψυγείου σας που είναι για τα λαχανικά.
EXTRA TIP
Κατά την αγορά του να ελέγχετε πόσο σκληρό είναι εάν τα καρότα που αγοράζετε είναι πολύ μαλάκα δεν είναι καλά και θα χαλάσουν και πολύ γρήγορα εδώ θέλει λίγο προσοχή γιατί πολλές φορές υπάρχουν παγωμένα που δεν ξεχωρίζουν εύκολα σε αυτή την περίπτωση δείτε την φλούδα του καρότου εάν αφαιρείτε εύκολα τότε μην το αγοράσετε.. Επίσης να ελέγχετε το χρώμα τους να έχουν ζωηρό πορτοκαλί χρώμα.


Tips για να ξεχωρίζετε και να διατηρείτε τα καρότα Tips για να ξεχωρίζετε και να διατηρείτε  τα καρότα Reviewed by TipsNow on Φεβρουαρίου 04, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.