Μυστικό για να μην ξεραίνεται η άκρη του κομμένου ψωμιού.

10:11 π.μ. Tips Now 0 Comments

Μυστικό για να μην ξεραίνεται η άκρη του κομμένου ψωμιού.
Πολλές φορές όταν κόβουμε το ψωμί και δεν το καταναλώνουμε όλο και το αφήνουμε στον χώρο σε σακούλα κτλ. η κομμένη άκρη του ξεραίνεται. Υπάρχει ωστόσο μια πολύ εύκολη και έξυπνη λύση για να μην ξεραίνεται η άκρη του κομμένου ψωμιού σας.
ΥΛΙΚΑ
Πινέλο μαγειρικής
Λαδόκολλα
Νερό
Λαστιχάκι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Κόψτε ένα κομμάτι λαδόκολλα για την κομμένη άκρη του ψωμιού σας. Η λαδόκολλα πρέπει να καλύπτει όλη την κομμένη άκρη. Στην συνέχεια βρέξτε το πινέλο μαγειρικής και στην συνέχεια περάστε με αυτό την λαδόκολλα από την μια μεριά. Καλύψετε με το νοτισμένο λαδόχαρτο την άκρη του ψωμιού σας και κλείστε το καλά με το λαστιχάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

0 σχόλια :

Σας ευχαριστούμε πολύ