ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

2+1 σπιτικές συνταγές για κουρασμένα μάτια

2+1 σπιτικές συνταγές  για κουρασμένα μάτια
Μετά από μια κουραστική μέρα ή νύχτα, μετά από πολλές ώρες  χρήσης του ηλεκτρονικού υπολογιστή  ή λόγω ενός χώρου με κακό φωτισμό και πολλά άλλα τα μάτια σας κουράζονται. Ωστόσο υπάρχουν σπιτικές συνταγές που θα σας χαλαρώσουν και θα σας ανακουφίσουν:

TIP No 1

ΥΛΙΚΑ
1 πατάτα ωμή
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Καθαρίζουμε την πατάτα την πλένουμε καλά και την τρίβουμε στον τρίφτη. Καθαρίζουμε την περιοχή των ματιών και τοποθετούμε επιθέματα με τον πολτό της πατάτας. Αφήνουμε το επίθεμα για περίπου 20 λεπτά. Ξεπλένουμε με κρύο νερό και βάζουμε κρέμα ματιών.
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ: Μαλλακτικές, αντιοιδηματικές

TIP No 2

ΥΛΙΚΑ
Χαμομήλι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βράζουμε το χαμομήλι και το αφήνουμε να κρυώσει σκεπασμένο. Αφού κρυώσει το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο έτσι ώστε να γίνει ακόμα πιο δροσερό. Παίρνουμε δυο κομμάτια βαμβάκι, τα βουτάμε μέσα στο χαμομήλι, και αφού έχουμε καθαρίσει τα μάτια, αφήνουμε το βαμβάκι επάνω περίπου για μισή ώρα. Μετά βάζουμε κανονικά την κρέμα ματιών της επιλογής μας.
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ: Καταπραϋντικές, αντισηπτικές

TIP No 3

ΥΛΙΚΑ
1 αγγούρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Καθαρίζουμε το αγγούρι και το τρίβουμε στον τρίφτη. Τοποθετούμε τον πολτό σε γάζες αποστειρωμένες ή σε βαμβάκι και βάζουμε τα επιθέματα πάνω στα μάτια, αφού πρώτα έχουμε καθαρίσει την περιοχή. Αφήνουμε για μισή ώρα και μετά συνεχίζουμε με κρέμα ματιών.
ΙΔΟΤΗΤΕΣ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ: Αντιοιδηματικές, Δροσιστικές.
by Κατερίνα
Αισθητικός



2+1 σπιτικές συνταγές για κουρασμένα μάτια 2+1 σπιτικές συνταγές  για κουρασμένα μάτια Reviewed by TipsNow on Ιανουαρίου 23, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.