ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Φτιάξτε ένα υπέροχο κολιέ από ένα παλιό αντρικό T-shirt

Φτιάξτε ένα υπέροχο κολιέ από ένα παλιό αντρικό T-shirt
Αντικείμενα όπως ένα μπλουζάκι T-SHIRT  μπορούν με διάφορες τροποποιήσεις να γίνουν καταπληκτικά νέα μοντέρνα αξεσουάρ. Για να φτιάξετε αυτό το υπέροχο κολιέ θα χρειαστείτε:
ΥΛΙΚΑ
Μακό T-shirt στο χρώμα που θέλουμε
Ψαλίδι
Κορδέλα σε ότι χρώμα θέλουμε (μήκος 20 εκ.- πλάτος 2 εκ.)
Βελόνα
Κλωστή

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τοποθετούμε το T-SHIRT σε μια λεία επιφάνεια (π.χ. τραπέζι) και το τεντώνουμε καλά. Κόβουμε με το ψαλίδι την ραφή στο κάτω μέρος της μπλούζας και την πετάμε. Κόβουμε οριζόντια μια λωρίδα υφάσματος πλάτους 2 εκατοστών από την μια άκρη της μπλούζας έως την άλλη.
 Έχουμε έτσι μια κυκλική λωρίδα υφάσματος που συγκρατείται από τις πλαϊνές ραφές της μπλούζας. Συνεχίζουμε την διαδικασία μέχρι να έχουμε 8-10 ίσες κυκλικές λωρίδες.
Με τα χέρια μας τεντώνουμε λίγο όλες τις λωρίδες, έτσι οι άκρες τους θα γυρίσουν προς τα μέσα. Με την βελόνα και την κλωστή ράβουμε την μια άκρη της κορδέλας πάνω σε μια λωρίδα. Στη συνέχεια κρατάμε όλες τις λωρίδες  μαζί και τυλίγουμε σφιχτά γύρω-γύρω την κορδέλα, σε ένα σημείο, ώστε να τις συγκρατεί καλά. Αφού τυλιχθεί όλη η κορδέλα ράβουμε καλά την άκρη της, και το κολιέ είναι έτοιμο,
Φτιάξτε ένα υπέροχο κολιέ από ένα παλιό αντρικό T-shirt
EXTRA TIPS
Αντί για κορδέλα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε κομμάτι υφάσματος (μήκος 20εκ- πλάτος 2 εκ.). Επάνω στην κορδέλα μπορούμε αν θέλουμε να κολλήσουμε ή να ράψουμε διάφορα διακοσμητικά (πχ. κουμπιά, λουλουδάκια,κλπ)
Φτιάξτε ένα υπέροχο κολιέ από ένα παλιό αντρικό T-shirt Φτιάξτε ένα υπέροχο κολιέ από ένα παλιό αντρικό T-shirt Reviewed by TipsNow on Ιανουαρίου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.