ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Γνωρίζοντας τους κρυστάλλους Αμέθυστος & Τοπάζι

Γνωρίζοντας τους κρυστάλλους Αμέθυστος & Τοπάζι
Αμέθυστος & Τοπάζι
Ο αμέθυστος είναι ένας κοινός κρύσταλλος, συνήθως σε αποχρώσεις του μοβ.Εξορύσσεται σε αφθονία σε πολλά μέρη του κόσμου μερικά από αυτά είναι ΗΠΑ, Καναδάς, Βραζιλία, Μεξικό, Ρωσία, Ινδία κ.α.
Είναι μία ισχυρή πέτρα που προστατεύει από τις αρνητικές ενέργειες τον κάτοχο του.
Βοηθά στις αϋπνίες και τους εφιάλτες τοποθετώντας έναν κάτω από το μαξιλάρι. Ενισχύει τη μνήμη, τη διάθεση και την σωστή λήψη αποφάσεων. Διώχνει το θυμό, τον φόβο και το άγχος. Γενικότερα μεταδίδει ηρεμία των συναισθημάτων και ισορροπία αυτών.
Γνωρίζοντας τους κρυστάλλους Αμέθυστος & Τοπάζι
Το τοπάζι είναι και αυτή μια κοινή πέτρα σε διάφορους χρωματισμούς όπως το ροζ, καφέ, μπλε, χρυσαφί, πράσινο και πιο σπάνια τη βρίσκουμε σε κόκκινο απαλό.
Εξορύσσεται από ΗΠΑ, Μεξικό, Ινδίες, Αυστραλία, Πακιστάν κ.α.
Το τοπάζι είναι η κινητήρια δύναμη επίτευξης των στόχων. Ο κάτοχος του ξεπερνά κάθε αμφιβολία, αβεβαιότητα και δίλημμα. Φέρνει αυτοπεποίθηση, τύχη, χαρά, αφθονία και καλή υγεία.
Μπορούν να φορεθούν ως ένα ωραιότατο κόσμημα γύρω από το λαιμό κοντό ή μακρύ πλησιάζοντας την καρδιά, στο χέρι αλλά και τοποθετημένοι σε δαχτυλίδι. Αλλιώς μπορούμε να τα έχουμε σαν σκέτο λίθο απλά στη τσάντα μας ή επάνω μας.
 
Γνωρίζοντας τους κρυστάλλους Αμέθυστος & Τοπάζι Γνωρίζοντας τους κρυστάλλους Αμέθυστος & Τοπάζι Reviewed by TipsNow on Ιανουαρίου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.