ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς φτιάχνουμε χωνί για να βάλουμε βενζίνη ή πετρέλαιο σε αυτοκίνητα ή μηχανάκια κλπ; (Να το έχετε πάντα στο αυτοκίνητο σε περίπτωση που μείνετε από βενζίνη)

αυτοκίνητο μηχανάκι φθηνή βενζίνη
για δρομολόγια κτέλ εδώ
Πολλοί σε ακραίες περιπτώσεις ή και στην καθημερινότητα τους γεμίζουν ένα μπετόνι βενζίνη ή πετρέλαιο για την μηχανή τους, το γεωργικό μηχάνημα στο χωράφι τους, την γεννήτρια ρεύματος, το αλυσοπρίονο τους και πολλά άλλα. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό που κάνουν είναι να κόψουν ένα μπουκάλι στο πίσω μέρος να το κάνουν χωνί  και να αρχίσουν να γεμίζουν το ντεπόζιτο. Παλιά λύση που πολλές φορές αν δεν προσέξει κάποιος μπορεί να γεμίσει βενζίνη ή πετρέλαιο γύρω από το ντεπόζιτο. Έχω συναντήσει στο δρόμο αυτοκίνητο να έχει μείνει από βενζίνη να έχει πάρει μπετόνι βενζίνης χωρίς ειδικό στόμιο από βενζινάδικο και να προσπαθεί να βάλει βενζίνη  με ένα απλό χωνί. Το περισσότερο καύσιμο χυνόταν έξω και εκτός από αυτό  το εσωτερικό της τάπας του αυτοκινήτου για να ανοίξει θέλει στόμιο και να το πιέζουν με διάφορα ξύλα κλπ. για να ανοίξουν την εσωτερική τάπα ειδικά σε νέα τύπου αυτοκίνητα με το απλό μπουκάλι δεν ανοίγει.  Είπαμε να γεμίσουμε βενζίνη το ντεπόζιτο, όχι να καταστρέψουμε το ντεπόζιτο. Μια εναλλακτική λύση  για χωνί από μπουκάλι είναι η εξής που μπορείτε να το έχετε και στο αμάξι σας.
ΥΛΙΚΑ
Ένα κομμάτι λάστιχο βρύσης περίπου 20 εκατοστά
μεταλλικό σφιγκτήρα για λάστιχο βρύσης
ένα μπουκάλι
κατσαβίδι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ένα πλαστικό μπουκάλι ανοίγουμε μια τρύπα στα πλάγια του μπουκαλιού όπως στην φωτογραφία. Στην συνέχεια βγάζουμε το καπάκι από το μπουκάλι. Το λάστιχο βρύσης που θα χρησιμοποιήσετε να είναι λίγο μεγαλύτερο από το στόμιο του μπουκαλιού. Τοποθετούμε το κομμάτι λάστιχο βρύσης και το σφίγγουμε καλά με το μεταλλικό σφιγκτήρα βρύσης. Είναι εύκολο σφίγγει με ένα απλό κατσαβίδι. Το χωνί είναι έτοιμο με αυτό μπορείτε να γεμίζετε και το αυτοκίνητο πολύ εύκολα σε περίπτωση που μείνετε από βενζίνη. Να έχετε πάντα ένα τέτοιο στο πορτμπαγκάζ σας.
Πώς φτιάχνουμε χωνί για να βάλουμε βενζίνη ή πετρέλαιο σε αυτοκίνητα ή μηχανάκια κλπ; (Να το έχετε πάντα στο αυτοκίνητο σε περίπτωση που μείνετε από βενζίνη) Πώς φτιάχνουμε χωνί για να βάλουμε  βενζίνη ή πετρέλαιο σε αυτοκίνητα ή μηχανάκια κλπ; (Να το έχετε πάντα στο αυτοκίνητο σε περίπτωση που μείνετε από βενζίνη) Reviewed by TipsNow on Απριλίου 01, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.