ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς φτιάχνουμε πιατάκι σκύλου για νερό για να το έχουμε μαζί μας στο βουνό;

πιατάκι σκύλου
για να δεις πως βρίσκεις τρούφα εδώ
Πολλές φορές πολλοί που έχουν κατοικίδιο σκύλο όταν βγάζουν το σκυλί τους στο βουνό για να τρέξει παίρνουν και το πιατάκι του σκύλου μαζί για να του δώσουν νερό στο τέλος. Αλλά αυτό πιάνει πολύ χώρο στην τσάντα του καθενός και αν βάλουμε και το νερό είναι ένα επιπλέον βάρος. Το ίδιο συμβαίνει και με τους κυνηγούς αγριογούρουνου κλπ πολλοί από αυτούς κάνουν το ίδιο πράγμα για τα σκυλιά τους για να ξεδιψάσουν. Η πιο εύκολη και οικονομική λύση για να φτιάξετε ένα πιατάκι για το σκύλο και να μεταφέρετε πολύ εύκολα είναι η εξής:
ΥΛΙΚΑ
Μια πλαστική μπάλα
ένα ψαλίδι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τρυπάμε την μπάλα και την κόβουμε ακριβώς στην μέση. Μ ε αυτό τον τρόπο φτιάξατε 2 πιάτα για το σκύλο σας για νερό. Πλένετε καλά το εσωτερικό. Το διπλώνετε το βάζετε στην τσέπη σας ή την τσάντα σας και την επόμενη φορά που είστε στο βουνό και θέλετε να δώσετε νερό στον σκύλο το ξεδιπλώνετε το τοποθετήστε κάτω ανάμεσα σε τρεις Πέτρες ή αν το έδαφος είναι μαλακό σκάβεται λίγο με το χέρι σας βάζετε νερό και είναι έτοιμο.
Πώς φτιάχνουμε πιατάκι σκύλου για νερό για να το έχουμε μαζί μας στο βουνό; Πώς φτιάχνουμε πιατάκι σκύλου για νερό για να το έχουμε μαζί μας στο βουνό; Reviewed by TipsNow on Μαρτίου 20, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.