ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς βάφουμε το καλοριφέρ και τις σωληνώσεις του;

Πώς βάφουμε το καλοριφέρ και τις σωληνώσεις του;
Η διαδικασία για να βάψουμε τα καλοριφέρ του σπιτιού μας είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Τα υλικά  είναι τα εξής:
ΥΛΙΚΑ
Γάντια μιας χρήσης
Μερικά φύλλα εφημερίδας
Γυαλόχαρτο
Νωπό πανάκι
Ένα πινέλο
Σκαφάκι για την μπογιά
Ειδικό χρώμα για μέταλλα - καλοριφέρ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βάζουμε τα γάντια μιας χρήσης και ανοίγουμε τις πόρτες για να αερίζεται καλά ο χώρος. Στην συνέχεια κάτω από το καλοριφέρ βάζουμε μερικά φύλλα εφημερίδας. Τρίβουμε πολύ καλά το καλοριφέρ για να αφαιρέσουμε το παλιό χρώμα, όπου είναι ξεφλουδισμένο. Στην συνέχεια με ένα νωπό πανάκι καθαρίζουμε το καλοριφέρ από σκόνες, για να έχουμε την επιφάνεια καθαρή και έτοιμη για βάψιμο. Περιμένουμε πέντε λεπτά, ανακατεύουμε και βάζουμε την μπογιά στο σκαφάκι και στην συνέχεια αρχίζουμε να βάφουμε το καλοριφέρ με το ειδικό χρώμα για μέταλλα - καλοριφέρ. Το αφήνουμε να στεγνώσει όσο χρόνο αναγράφει στην συσκευασία του και είναι έτοιμο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το χρώμα για το καλοριφέρ έχει την ιδιότητα να είναι άοσμο και έχει μεγάλη αντοχή στην διαφορά θερμοκρασίας. Το συγκεκριμένο χρώμα μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα χρωματοπωλεία.
Για να μάθετε πώς γίνεται η εξαέρωση καλοριφέρ πατήστε εδώ και για να μάθετε πώς αυξάνουμε την απόδοση του καλοριφέρ πατήστε εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Μην βάφετε τα καλοριφέρ και τις σωληνώσεις με πλαστικό χρώμα τοίχου ή λαδομπογιά ξύλου γιατί υπάρχει περίπτωση να μυρίζει  όταν είναι αναμμένο το καλοριφέρ για αρκετό διάστημα.  Ακόμη με τις διαφορές θερμοκρασίας είναι πολύ πιθανό να "πετάξει" το χρώμα η επιφάνεια του καλοριφέρ ή των σωληνώσεων σε μικρό χρονικό διάστημα.
Πώς βάφουμε το καλοριφέρ και τις σωληνώσεις του; Πώς βάφουμε το καλοριφέρ και τις σωληνώσεις του; Reviewed by TipsNow on Οκτωβρίου 06, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.