ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μπορούμε να προστατέψουμε το χωράφι μας ή τον κήπο μας από κουνέλια, λαγούς, ασβούς, μεγάλα τρωκτικά;

Πώς μπορούμε να προστατέψουμε το χωράφι μας ή τον κήπο μας από κουνέλια, λαγούς, ασβούς, μεγάλα τρωκτικά;
εδώ για τραπέζι πικ νικ 2 σε 1
Η περίφραξη με συρματόπλεγμα του χωραφιού ή του κήπου σας είναι το ποιο σημαντικό. Ωστόσο σε έναν απλό κάθετο φράχτη συνήθως είναι πολύ εύκολο να μπει κάτι και να καταστρέψει τον κήπο σας ή τα σπαρτά σας μόνο και μόνο σκάβοντας. Πολλοί σε απλές περιφράξεις του χωραφιού τους ή του κήπου τους κάνουν μια απλή κάθετη περίφραξη και για αντιμετωπίσουν τα διάφορα ζώα που μπαίνουν σκάβοντας σε κήπους και χωράφια και τους καταστρέφουν την σοδειά βάζουν διάφορα μεγέθη πετρών γύρω από την περίφραξη αλλά και πάλι πολλές φορές με μηδενικό αποτέλεσμα, Μια πολύ εύκολη και έξυπνη λύση για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα αυτό είναι η εξής:
ΥΛΙΚΑ
Πλέγμα περίφραξης
Πάσσαλοι περίφραξης
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Το έξυπνο για την κατασκευή αυτή είναι να τοποθετείστε το πλέγμα σαν ανάποδο Ελληνικό Γάμμα ( L ). Στο παρακάτω βίντεο του χρήστη VeggieGardeningTips θα δείτε πώς ακριβώς γίνεται η διαδικασία της έξυπνης αυτής κατασκευής. 

                                                    πηγή βίντεο youtube VeggieGardeningTips
Πώς μπορούμε να προστατέψουμε το χωράφι μας ή τον κήπο μας από κουνέλια, λαγούς, ασβούς, μεγάλα τρωκτικά; Πώς μπορούμε να προστατέψουμε το χωράφι μας ή τον κήπο μας από κουνέλια, λαγούς, ασβούς, μεγάλα τρωκτικά; Reviewed by TipsNow on Οκτωβρίου 25, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.