ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε την σχάρα της ψησταριάς μας;

Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε την σχάρα της ψησταριάς μας;
Εδώ για κατασκευή μασιάς
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καθαρίσει κάποιος την σχάρα της ψησταριάς μια γρήγορη λύση ενώ έχουμε ανάψει την φωτιά για να ψήσουμε είναι η εξής:
ΥΛΙΚΑ
Χοντρό αλάτι
2 Μεγάλα λεμόνια
βούρτσα καθαρισμού σχάρας με μεταλλικές ίνες
πυρίμαχα γάντια εργασίας
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Φοράμε τα πυρίμαχα γάντια εργασίας. Βάζουμε την σχάρα πάνω στην φωτιά και την καίμε σε αυτή την περίπτωση το λίπος που είχε μείνει από τις προηγούμενες φορές θα αρχίσει να καίγεται. Όταν καεί όλο το λίπος και από τις δυο μεριές την σχάρας την τρίβουμε με την βούρτσα καθαρισμού σχάρας για δυο λεπτά. Στην συνέχεια κόβουμε τα δύο λεμόνια ρίχνουμε χοντρό αλάτι στις λεμονόκουπες και αρχίζουμε να τρίβουμε την σχάρα. Χρησιμοποιούμε δυο λεμονόκουπες για κάθε μεριά της σχάρας. Τέλος ξεπλένουμε την σχάρα μας κάτω από μια βρύση και είναι έτοιμη για χρήση.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλό θα είναι όταν ανάβουμε φωτιά για να ψήσουμε ή γενικά να μαγειρέψουμε να παίρνουμε πάντα μέτρα ασφαλείας και για τον εαυτό μας και για τους γύρω μας. Όπως για παράδειγμα Τα παιδιά να είναι μακριά, να φοράμε πυρίμαχα γάντια εργασίας το κόστος τους είναι πολύ μικρό 10 με 20 ευρώ. Να είμαστε μακριά από ξερά χόρτα και να έχουμε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε νερό ή πυροσβεστήρα κλπ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ
Όλα τα σπίτια θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα με δυο πυροσβεστήρες ή και παραπάνω πολλοί το αμελούν μεγάλο λάθος. Ο πυροσβεστήρας πρέπει να είναι σε προσβάσιμο μέρος να ξέρουν όλοι στο σπίτι που είναι και πως τον χρησιμοποιούν. Πολλές φόρες πολλοί τοποθετούν ένα πυροσβεστήρα μες στο σπίτι αλλά δεν ξέρουν πως λειτουργεί καθίστε και διαβάστε τις οδηγίες χρήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα όλοι στο σπίτι. Όχι μόνο μια φορά μετά από καιρό θα ξεχάσετε πώς λειτουργεί. 

Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε την σχάρα της ψησταριάς μας; Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε την σχάρα της ψησταριάς μας; Reviewed by TipsNow on Ιουλίου 02, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.