ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μπορούμε να κάνουμε τα κάρβουνα να ανάψουν πιο γρήγορα;

Πώς μπορούμε να κάνουμε τα κάρβουνα να ανάψουν πιο γρήγορα; Το να κάνουμε τα κάρβουνα να ανάψουν και να πυρώσουν πιο γρήγορα κερδίζοντας χρόνο είναι ο εξής:
ΥΛΙΚΑ
Πιστολάκι για τα μαλλιά ή βεντάλια
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αφού έχουμε βάλει το προσάναμμα και έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να ψήσουμε όπως είναι και τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να παίρνουμε ΠΑΝΤΑ για να μην έχουμε ατυχήματα. Τοποθετούμε την ψησταριά σε μια άυλη   ΠΑΝΤΑ!!  μακριά από χόρτα και μακριά από ότι άλλο μπορεί να είναι εύφλεκτο. Στην συνέχεια εάν έχουμε πρόσβαση στο ρεύμα του σπιτιού μας χρησιμοποιούμε το πιστολάκι για να πυρώσουν τα κάρβουνα πιο γρήγορα. Το χρησιμοποιούμε στην μικρή σκάλα για να μην πετάγονται σπινθήρες από τα κάρβουνα και από απόσταση πάνω από 40 εκατοστά.  Στην περίπτωση που δεν έχουμε πρόσβαση στο ρεύμα από την αυλή χρησιμοποιούμε μια βεντάλια και προσέχουμε ότι είπαμε παραπάνω. 
Πώς μπορούμε να κάνουμε τα κάρβουνα να ανάψουν πιο γρήγορα; Πώς μπορούμε να κάνουμε τα κάρβουνα να ανάψουν πιο γρήγορα; Reviewed by TipsNow on Μαΐου 31, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.