ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς κάνουμε το σιδέρωμα πιο εύκολο, γρήγορο και πώς εξοικονομούμε ενέργεια;

Πώς κάνουμε το σιδέρωμα πιο εύκολο, γρήγορο και πώς εξοικονομούμε ενέργεια;Ο τρόπος να κάνουμε το σιδέρωμα πιο εύκολο και αποδοτικό είναι ο εξής:
ΥΛΙΚΑ
Αλουμινόχαρτο
1 κομμάτι ύφασμα
τριμμένο κερί
1 πανάκι
1 μαλακό πανάκι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τοποθετούμε κάτω από το κάλυμμα της σιδερώστρας το αλουμινόχαρτο. Με αυτό τον τρόπο το σιδέρωμα γίνεται πιο γρήγορα γιατί αυξάνεται  η θερμοκρασία του σίδερου και διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία για περισσότερο χρόνο.(Παράδειγμα: Εάν μειώσουμε την θερμοκρασία του σίδερου θα έχουμε πάλι την αρχική θερμοκρασία λόγω του αλουμινόχαρτου με αποτέλεσμα εξοικονόμηση ενέργειας). Εάν το σίδερο κολλάει τότε μπορούμε όταν η πλάκα είναι χλιαρή να την τρίψουμε με ένα πανάκι που έχουμε βάλει λίγο τριμμένο κερί. Στην συνέχεια την καθαρίσουμε με ένα μαλακό πανί. Με αυτό τον τρόπο το σιδερό θα γλιστράει πιο εύκολα πάνω στα ρούχα.Στην συνέχεια καθαρίζουμε με ένα κομμάτι ύφασμα την πλάκα του σίδερου μας. Με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρχουν ίχνη του σίδερου στα ρούχα.




Πώς κάνουμε το σιδέρωμα πιο εύκολο, γρήγορο και πώς εξοικονομούμε ενέργεια; Πώς κάνουμε το σιδέρωμα πιο εύκολο, γρήγορο και πώς εξοικονομούμε ενέργεια; Reviewed by TipsNow on Ιανουαρίου 01, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.