ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε την σκουριά από σίδερα, μέταλλα, σκουριασμένες βίδες, από τα πλακάκια και τα μάρμαρα στο πάτωμα μας;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αφαιρέσουμε την σκουριά από ένα μέταλλο ο πιο εύκολος και οικολογικός τρόπος είναι ο εξής:
ΥΛΙΚΑ
1/4 της κούπας μαγειρική σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο
Οξυζενέ
1 κουτάλι
1 μπολ
1 συρματάκι κουζίνας ή σφουγγάρι
1 πετσέτα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πώς διατηρούμε τα λουλούδια ή μια ανθοδέσμη  στο βάζο μας φρέσκα;Βάζουμε στο μπολ  το 1/4 της κούπας μαγειρική σόδα και το 1 κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο. Στην συνέχεια ρίχνουμε το οξυζενέ σιγά σιγά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ώσπου να δέσει το μείγμα μας σαν πάστα. Στην συνέχεια βάζουμε στο συρματάκι μας ή το σφουγγάρι λίγο από το μείγμα μας και τρίβουμε την επιφάνεια της σκουριάς για περίπου 5 λεπτά. Αφήνουμε  το μείγμα μας να δράσει για 30 - 40  λεπτά επάνω στην επιφάνεια. Τέλος με μία νωπή πετσέτα καθαρίζουμε το αντικείμενο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για να μη σκουριάζουν καινούρια εργαλεία που χρησιμοποιούμε στο εξοχικό ή στο σπίτι  μας. Πριν τα αποθηκεύσετε για την επόμενη χρήση μπορείτε να προλάβετε την σκουριά πριν δημιουργηθεί αλείφοντας τα με λίγο λάδι.
Πώς διατηρούμε τα λουλούδια ή μια ανθοδέσμη  στο βάζο μας φρέσκα;
Για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα  που δεν βγαίνουν απλά με το συρματάκι  από  "τον καμένο πάτο του τηγανιού" ο ευκολότερος τρόπος είναι να βάλετε λίγο ελαιόλαδο και από πάνω σε ίσα μέρη αλάτι και να το τρίψετε με το συρματάκι στην συνέχεια πλύνετε το με υγρό πιάτων και ο πάτος της κατσαρόλας ή του τηγανιού θα είναι σαν καινούριος.
Πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε την σκουριά από σίδερα, μέταλλα, σκουριασμένες βίδες, από τα πλακάκια και τα μάρμαρα στο πάτωμα μας; Πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε την σκουριά από σίδερα, μέταλλα, σκουριασμένες βίδες, από τα πλακάκια και τα μάρμαρα στο πάτωμα μας; Reviewed by TipsNow on Απριλίου 20, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.