ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς ξεβουλώνουμε σωλήνες, νεροχύτες κτλ. φτηνά και οικολογικά;

Πώς ξεβουλώνουμε σωλήνες, νεροχύτες κτλ. φτηνά και οικολογικά;Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ξεβουλώσουμε σωλήνες, νεροχύτες κτλ. στο σπίτι μας χωρίς να χρησιμοποιήσουμε χημικά προϊόντα οι πιο εύκολοι  τρόποι είναι οι εξής:
ΠΡΩΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
ΥΛΙΚΑ
1,5 λίτρο Βραστό νερό
Μια  κούπα ξύδι
4 κουταλιές αλάτι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ρίχνουμε την κούπα ξύδι στο 1 λίτρο  βραστό νερό και στην συνέχεια τις 4 κουταλιές αλάτι στο σωλήνα. Στην συνέχεια με   προσοχή ρίχνουμε το μείγμα μας στο σωλήνα σιγά σιγά ανά λεπτό αφήστε το για 10 λεπτά να δράσει. Στην συνέχεια ρίχνουμε το μισό λίτρο βραστό νερό στον σωλήνα μας.
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
ΥΛΙΚΑ
Μια κούπα ξύδι
Μισή κούπα σόδα
4 κουταλιές αλάτι
1  λίτρο βραστό νερό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ρίχνουμε την μαγειρική μας σόδα και τις 4 κουταλιές αλάτι και στην συνέχεια ρίχνουμε το  ξύδι στον νεροχύτη μας, το μείγμα μας θα αρχίζει να αφρίζει το αφήνουμε για   χρόνο 8 - 10 λεπτά. Στην συνέχεια με προσοχή ρίχνουμε το 1 λίτρο βραστό νερό.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι  το ξύδι βοηθά εκτός από το ξεβούλωμα των σωλήνων και στην
απολύμανση  τους. Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε εύκολα την τζαμαρία του μπάνιου ή της ντουζιέρας μας απο τα άλατα και υπολείμματα σαπουνιού; Για να μάθεις πάτα ΕΔΩ
Πώς ξεβουλώνουμε σωλήνες, νεροχύτες κτλ. φτηνά και οικολογικά; Πώς ξεβουλώνουμε σωλήνες, νεροχύτες κτλ. φτηνά και οικολογικά; Reviewed by TipsNow on Μαρτίου 22, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.